Sunday, October 30, 2011

Birthday yang membosankan dan menyakitkan hati .

hey , hey , hey . kalau dengar birthday mesti terfikir happy kan , tapi bagi saya TIDAK . *tahun nih larhh . banyak perkara yang tidak diingini berlaku pada diri ini , hishhh nak marah jerrrrr rasa hati nih .


first sakit hati SANGAT-SANGAT coz ader larh sorang dude tuff . bagitaw tuf larh , nih larh . for your imformation hati saya dah tertutup untuk awak ! tak nak ! :'(


second , adik aku yang disayangi #sayang larh sangat , tuff buat hal ~ macam larh dia tuf bos dalam rumah nih . hishh ! aku baru jer nak menikmati makanan *selepas kebuluran , dia cakap tuf larh nih larh , sayang sangat larh kat abang dia tuff . mood nak makan pon hilang larh , then aku masuk bilik tidur lagi bestt . kan ? kan ? kan ?


last , aku ucapkan kat semua yang wish aku thankss , coz wish happy birthday to me :))
#Happy Birthday To Me , Happy Birthday To Me ;))

No comments:

Post a Comment