Wednesday, November 30, 2011

lama wooo !

haloo ! assalammualaikum ! hyep ! wuhuuuu ~ sihat ker semua ! nih saya nak cite sikit terrr ! jap . aini hari aper ep ? ouwhh ! yesss . hari nih hari RABU ! semalam hari SELASA kan ? nak taw tak ! semalam kan saya pgy klinik gigi ! saya pgy sama mama saya maa ! saya takut pgy sorangsorang maa ! nak taw tak kenapa saya pgy klinik gigi maa ? saya ader appointment maa sama itu doktor gigi maa ! nak taw kanapa  maa ? kena baca lagi la maa ! kalau dah tak nak taw maa , bleyh stop maa . oke . *apa punye ayat , asyik maamaa ! oke . sebenarnye saya pgy klinik tuf ade sebab . kalau tak der , lambat lagi nak pgy la . nih kali kedua pgy sebab hari tu tak sempat . lama woo tunggu bleyh masuk lam bilik tuf ! pgy kul2 kul 4lebih baru siap . okeoke . sebenarnye saya pgy tuf nak buat oppointment nak pakai braces ! taw tak ape itu braces ? itu la pendakap gigi ! hati nak sangat pakai , buka lappy jer tngk youtube sal braces nih . tapi  TAKUT  . ape nak takut kan . relix la . koya ! haha . lamalama tunggu tuf tibela turn saya woo ! sejuk kaki tangan masuk woo ! lepas dy simensimen gigi . mama saya cakap la sal nak pakai ni . minggu lepas pon dah cakap . doktor tu dah taw dah ! doktor tuf baik woo ! masa sy tengah spyspy gigi saya , mama saya cakap ngan doktor tuf . cakap punye cakap saya dengar satu tahunnn lebihhhhh woo baru bleyh pakai . lamaaaaaaaa wooo ! dy cakap orang lain pom lama lagi tunggu woo ! aku pomm . sedih larh woo . lambat lagi ! hurmm . kena sabar larh . nak pakai sangat ! mesti larh . TAK PER AKU TUNGGU ! teruja weh nak pakai sebab gigi saya tak macam gigi awakawak sumua ! oke larh . p/s of da story cume nak cakap lama weeh . setahun lebih lagi baru bleyh pakai . haha ! wuhuuuu ! ngek la !


nih la rupenye ! cantik tak ? haha .

Monday, November 28, 2011

Atuk Dah Balik :)

heyy ! lame kan saya tak tulistulis ni ! tak sempat larh . maklumla orang buzy . HAHA . hurm awak nak taw tak saya rindu larh abah saya . :'( dy  kalau cuti jer WAJIB pgy blajar a.k.a sambung blaja . oke , masuk pada tajuk  balik . ~Atuk Dah Balik~ balik dari mana ? dah sebulan taw atuk saya pgy MEKAH . pgy haji . first time dapat taw atuk dapat pgy haiji gembira woooooo ! nak taw nape sebab boleyh kirim doadoa . lagipom tahun ni kan aku ambik PMR . jadi boleyh la doadoa dapat 9A's . AMIN . hurm masa pgy hantar atuk naik fly kat airpot semua sedih . maklum la atuk pgy lame woo , sebulan . 44hari . sambilsambil tunggu atuk naik fly sempat take some picture . and sebelum atuk dahdah nak naik tuf take gambar atuk . takuttakut rindu la kan . hee :) masa tuf semua nangisnangis . nih gambar masa atuk nak naik fly .




hurm . oke . setelah 44hari atuk pgy sana . tibala masa untuk atuk balik . kite kat sini gembira wooo . tapi dy kat sana mesti taknak balik kan . yerla bukan senang nak pgy sana wooo ! hurm tdy pagipagi lagi bangun . tapi kul 8 baru mandi ! haha . yer larh . nak pgy sambut atuk ni . lepas rindu katakan ! pgy sana lama nunggu weh ! penat lorh . tader kusi . semua kena kebas ! duk kat sana bosan sangat saya snap larh . itukan hobi saya . haha . oke tunggu punye tunggu , ma cakap kapal ayah dah sampai . penat tunggu tufdah takder dah ! hepy ni wehh ! tibetibe nampak atuk woo . saya bukan main suke pgy kt atuk terus salam . cucu yang baik kan ! haha . lepas ambik barangbarang sumua terus blaik la . rumah pulak baru cakapcakap . tapi atuk tak sihat mana ! oke larh dah letih ni . sekian ! hee :)


nih dengan sepupu yang cute !

sepupu yang suke posing !

Wednesday, November 23, 2011

Bosan

Hello ? hurm ? ape ? tak tahu nak cakap ape ? kan ? kan ? arrgg ! hah ! tadi kan ader orang tuf kan , dy kan text saya larh . tapi saya tak suke coz saya suke orang lain . hee . :D XD . lagi lagi . hurm , hari ni kan hari ni kan cerah kan ? oke saya nak p basuh baju . haha . ngekk larh saya nih . 




#hop ni pom nop oyap ! 

Tuesday, November 22, 2011

hurmm .

Hey ! oke . sekarang saya tengah cakap sorang-sorang . haha . :D . yer larh , mana tak yer , tak der pon sape-sape follow blog saya yang *tak seberapa nak cantik nih . kan ? kan ? so , saya cakap sorang jer larh . taperr . luahkan perasaan katakan . hee .


First ,  banyak larh citer , tak taw nak citer yang mane satu nih ! oke , oke . First sal dude tuf . MENYAMPAH rasa . nak ubah perangai larh , sayang awak sorang jer . ishhhh ! tak nak larh ! tak nak ! cakap jer camtuf tapi hakikatnye . hurmm . :p . TAPI kan , TAPI kan , saya ader larh minat dekat dy nihh . MINAT ! wuhuuu . Tapi dy tak tahu . secret-secret gtuf . hee . :)


#sebenarnye saya tak tahu nak tulis ape ?