Wednesday, December 7, 2011

rindu samaaaa kawankawankawan sayaa !

hey semua . *sper larh semua tuf ? follower pom 7 jerrrrr ! tak per larhh ! . haha . nih semua maklumm yang kiter skrang kan cuti sekolah . ! time cuti nak sekolah , time sekolah nak cuti ! pelikpelik larh kannnn ? tapi memang hakikatnye begitu la . dah dekat sebulan kan kiter olidayyy . jadi , lama tuf weehhh . saya rindu larh samaaaa geng saya ! rindu sangatsangatsangat ! #buat tiga kali sebad kawankawankawan saya ader tiga ! kalau kat sekolah selalu berEMPAT jerrr . jalan pun  macam masuk perbarisan jerr . semua orang pom kenal larh kiter nihhh . pergi manamana MESTI samasama . nama group kiteorang SASA ! sasa nihhh nama singkatan kiterorang ! SUZIE , ATIKAH , SYAFIQAH , ATHIRAH ! haha . lucu kan ? lagi lucu nama group nih dapat masa perbentangan sains . :D . haha . cikgu dekat bilik displin pon kenal kiterorang taw ! bukan pasal displin taw ! pasal kiterorang nihhh jenis gilagila gituf . kalau ngan cikgu roslina tuf tak sah tak suke taw ! lagipom kalau pegi bilik displin ader cikgu tuf panggil kiterorang 4madu taw tak ? hah ! saye taw awak tak tahu . HAha ! *ngekpunyerayat   haha . geng kiterorang nih kan , tak sah kalau tak suke satu hari jerr . ! mesti ader . tambahtambah kalau kene hari yang membuatkan kiterorang jadi gile tak henti larh  jawabnyer ! haa ! satu lagi citer . nih nak menunjuk kan yang kiterorang nih rapat sampai jalan macam berbaris tuf sampai ader budak form4 or form5 jlan blakang kiterorang cakap barissedia ! kirikanankirikanan ~ HAHA ! hurmm , kenangan sentiasa mengiring kiter ! masa sebelum exam tiaptiap hari balik pukul 5 petang . buat study group taw bwah pokok . orang laen balik kiter duduk bawah pokok ! best ! study setengah jam , cakap satu jam ! nih saye nak kanalkan korang ngan besties saya ! #korang ? sape ? macam larh ramai yang nak bace entri nihhh ? follower pom 7 orang jer ! tak per larhhh kan . oke nih nak kenalkan !

first :: suzie syamimi bt sukri ! 

nih larh dy ! cantik kan !

oke ! nih larh yang pertama ! suzie . kiterorang panggil dy suzie . dy nih fotogenik cam aku jugak larh ! tapi dy  lebih sikit la . :) oke suzie jugak macam ketua larh lam geng kiterorang sebad dy banyak cakap sikit ! tak pemalu . jadi klau aperaper dy larh yang depan ! oke , best la kawan yang dy . periang gtuf , tapi klau merajuk masam macam cuka muka tuf ! hee . maap suzie ! dy nih seorang yang pantang dicabar taw . janagn sesekali cabar dy taw , sebad saya pernah kena . HAHA . padam muka saya . 



second :: nur atikah bt azmi ! 
oke ! nih atikah . cute tak ? :)
oke . nih atikah . kiterorang panggil dy tikah ! dy jenis ynag jarang merajuk taw . best kawan ngan dy . perkataan yagn dy gune tiaptiap hari MEMANG ! kalau orang puji jer cakap MEMANG ! haha . nih larh dy . tikah jenis happy gudlucky . suke tolonng kawan . yer ker tikah ? HAHA .

third : nik nurathirah amani bt nik zamri !
oke ! ni tirah . cantik kan ? dy dah berpunyer oke ! jangan ganggu dy . :)

tirah ~ oke , dy nih jenis moodmood skit . kalau mood tak baik jangan ditegur nanti dimakan larh jawabnyer . HAHA ! dy jer lam genggeng kiterorang yang naik motor setiap masa pgy sekolah . tiaptiap hari taw ! adder motor sendiri pulak tuf . saya takder pomm . :'( . tak per , naik motor dy pom jdy larh kan ! hee .


fourth :: nur syafiqah bt hishan !
oke nih pykoh a.k.a saya ! biasebiase jer .
 oke . nih saya . ! saya nih diorang panggil jnis terencat kalau tak makan ubat . HAHA ! tak taw larh nper jdy mcam nihhh . terlampau hyper . HAHA . jnis pemalu kalau tak knal . kalau kenal berjamjam tak henti cakapnyer !:) oke larh tak nak cakap dah , terlebih nati orang cakap perasan pulak . !


#oke ! nih larh besties saya ! saya sayang korang rapatrapatrapat , ketatketatketat ! rindu la kat korang . hope pershabatan kiter kekal hingga akhir hayat ! tahun depan tak taw larh bersama lagi or tidak . takuttakut ader yang pgy sekolah lain larh . semua pandaipandai ~ sedih pulak pikirkan . ! nih ader skit gambargambar kiterorang !




sayang semua !


sukasuki bersama !
:)

No comments:

Post a Comment