Wednesday, January 4, 2012

oke ! assalammualaikumm :) dah lama kan saya tak post entry kat blog yang MEMANG tak santikk nimmm . cozz aituuu baru jerr happy bloking , stremaxy dah matiii . kene potong itu sama pencuri yang JAHAT ! haha . padam mukaaa . dahhh berabukkk dah nimmm . oke ainimmm nak mulaa dy > yeayyy ! dah nak bukak sekolahh daaaaaaaaaa ~ hee . orang lainn dah 3 hari pgy sekolah . kita duk rumah jerrr . bosann taw tak cikgu ! time kita nal pgy nimm dy kasi cuti , time kita nak cuti dy tak kasii . haishhhh . saya dah tak sabar nak pgy jumpa KAWAN dan blaja subjekk baru nimmm . hee :D . tahun nimmm ramai kawan lame yang sekolah lain nak daftar masuk sinimm ! wuhuuuu . gembira wooo , semakin ramai kawan ! :D . lagipomm sebaik saja masuk pintu pagar sekolah saya dah jadi budak sekolah menengah atas ! wooo . besar daaaaaaaa . TAPI badan tak besarbesar pommm :) wuhuuu . ;) lai satu beg sekolah , kasut sekolah tuff dah tak sabar nak pgy sekolah sama sayaaaa ! wooo , happpy ! lambat nyerrrrrrr ! dahhh tak sabar sangatsangat nimmm . nak jumpa my besties laaa . dulu slalu berkapit jerr 4orangg ! rinduuu ! hee . oke  dah tak sabar nak pgy sekolah ! byebye . pendek jer laaa entry kali nimm ekhhh ! heee .


#ape punye entry laaa kali nimmm :)

No comments:

Post a Comment