Monday, February 27, 2012

Sangat Tak Puas Hati !

hiiii ! *mukamasam* i'm not in mood today ! why ? why ? sebab disebabkan dia , semua orang nilai aku laen / laen tahu tak ! eeeeeeeee . bencibenci lhaaa this situation ! semua kawan aku dah mula meluat dengan kau ! cikgu pun dah pandang laen kat kau ! jadi ikut suke hati kau lhaaa nak jadi macam mane pom . yang pasti , lepas niii aku dah taknak ikut cakap kau ! disebabkan perangai kau , semua kene ! kau memang tader perasaan lhaa . hati kee ape hahhh ? haiiish ! geramnya aku . nak pulih balik keadaan niii bukan satu minit lhaaa wehhh , ambik masaa ! tahu tak ! sekarang niii aku dengan dua lagi kawan aku kene fikir macam mana nak bagitahu cikgu and kakakkakak yang semua niii sebab kau . bukan nak salahkan kau , tapi memang kau yang buat keadaan jadi giniii / ok lha , aku dah mula tak suka dengan kau . maap lha terpaksa luah . aku tak tenang nak blaja taw tak ! baiii . --'

#entry yang sangat pendek /

Friday, February 17, 2012

QiqiLala Yang Jeles

hey , assalammualaikum ! salam hari sabtu . salam cuti hujung minggu . salam homeworkku yang berbukit . salam semua . haha . jawab laaaaaa . tak jawab dosa taw ! haha . awakawakawak semua sihat tak ? sihat ? alhamdullilah . eeeeeee . ade bau busuk laaaa . sape kat sinii tak mandi lagii ? pegi mandi laa . nak pengsan nii taw bau awak tuuu . haishhh . saya dah mandi ok ! *tipu  haha . oke laaaa let start to my story . not your story ok !


today is saturday . yesterday is friday . tommorow is sunday . yeeayy ! haha . budak senget ini memang senget . haha . oke laaaa . semalam kan saya dah post pasal adek saya yang comey lagi lotey . hari nii saya nak post sorang lagi adek saya yang cute lagi kecik . haha . semalam dia dengki #walaupun dia tak cakap dia dengki tapi saya tahu / sebab tak mention dia kan . haha . maap adekku sayang . aauwwwww . haha . meh siniii dekat sikit . dekat lagii . ok , cukup . blakang sikit . haha . nak citer pasal adek saya yang cute nii . name dia Aqilah Ab Aziz . dengan nama ayahayah dia saya kasi . hah . boleh lawan ? tak boleh kan ? shut up / hee . dia nii cute wehh + kecik . #saya kecik tapi dia kecik lagi / auwww . haha . dia PMR tahun niii . hope the best yooy adek ! hee . dia niii cute macam baby *idea darii rarra . kawan baik dia laa nii . satu geng . haha . rarra cakap tangan qiqi nii macam baby ? yeee ke ? haha . yeeee . saya percaya yeayy . hee . qiqi nii kan seorang yang pemalu sikit kalo kat sekolah . tengok jee senyumm . bagos . gudgirl . haha . yeess . qiqi tuu Aqilah laa. kawan dia panggil qiqi so saya panggil qiqi laa . niii dia qiqi . yeee . cute kann . saya taw . jangan bantah yee ! hempuk kannn . haha . saya nii 'haha' dari tadi lagi kan . ok , sekarang boleh hempuk kepala saya . haha . ok , stop pykaa . daaah . ok niiiii blog qiqi . fake smile . cantik ? cantik blog saya lagi ok ! *tipu . -taknak suke- nii sorang lagi kawan dia maisarah . semua comey lotey mengalahkan saya . -ini tidak adil tidak adil bagiku- haha . nyayi semua nak dengar . kuat lagi . ok . *tepuk tangan*hurmm sampai sinii jelaaa post kali nii . yang penting saya jugak mempunyai adek yang bernama qiqilala . yeayyy . senyummm :) lebar lagi ! lagi . ok stop . dah macam errrr . haha . ok . kata akhir buat qiqi > do the best in PMR . lawan lhaaa kaka yang tak diiktiraf nii . kuikuikui . baiiiii
Aqilah Ab Aziz
gambar sedikit blur 
-gambar curi-
mereka . saya gembira dapat kenal mereka :)

k.a.m.i
-saya tepi baju biru tu-
tak nampak . ok , pegi pakai contact lens 

>dua gambar disponser oleh Rarra . Qiqi dekut . gambar dia privacy . haha

Thursday, February 16, 2012

My Sweeties Girl !

haiiii :) salam jumaat saya ucapkan pada semua . sebut dengan berirama cikit/ ulang semula . haha . jahat nyeeee . heee .sajaa nak gurau manja dengan awakawakawak ~ takpe kan ? kan ? tak boleh ? hurmmm , takpe laaaa*merajuk ! mintak maap balik . kalau tak saya stop tulis post niii sampai siniii jeee . sapa sini jeeee ! -mintak maap laaa pikah yang tak berapa nak betul- heee . sayang awak ! saya taw saya senget . hishhh . oke laaa dah laaa mengarut tak tentu hala . malu taw ! hee .

oke back to the topik ^ post kali niii nak citee pasal adek saya yang comel lagi cantik lagi manis  lagi lotey ! haha / tengok adek saya ?? awak ada ? tak hadeee kan ? kan ? hee . sebenarnyee saya kenal dia baru tahun nii tapi saya percayakan diaa . i trust u dear ~ best wooo ade adek macam nii happy gudlucky , citee masalah dia *yang boleh saya tolong , saya tolong / peramah , suke sangat senyumm ! heee . -saya tak hadeee adek perempuan membuatkan saya suke melayan kerenah diaaa yang mengembirakan- yeayy ! and thanks a lott ya my dear girl coz boleh terima nasihat kak pikah , layan kak pikah , and banyak lagi laaa . ekh , ekh . kejap . kejap selepas membaca semula apa yang saya tulis , saya tak mentionkan namanya kan ? kan ? heee . maap lupe laaaa awakawakawak ! heee nama dia Norrul Athirah btw niiii tyrahsayayangcute! and niii blog diaaa yang cantik tyrahsayayangminatONEDIRECTION! heee . cantik macam tuanya yee ! jangan bangkang yee ! kalau tak saya sepak yee ! hee /  


and lastly katakata semangat buat adek tyrahhh ! > you are gud girl , laki macam tuu tak boleh layan sangat , janji tinggal janji jee / kumbang bukan seekor ~ heee , PMR kan tahun niii , so buat yang terbaikk , kalahkan sis yang tak seberapa nak pandai nii , and i trust u can get what u want ! but , jangan lupe sis yang tak yeee memang tak comey macam tyrahh ye ! baii / 



tyrah curi gambar kak , kak curi jugop gmabar tyrah ! adil . :D
*saya buat gambar dia besarbesar sebab saya suka tengok dia :)

Monday, February 13, 2012

Ujian Itu Pasti :)

assalammualaikum . buat pee tu ? *mesti laaa tengah baca kan ? ayoyoy . ape punye soalan . hey awakawakawak ! tak nak tanye saya keee ? sihat takk ? selalu saya jee tanye awak . >initidakadiltidakadilbagiku ! kuikuikui ! tak nak tanye kee > hurmm . takpe laa . saya tanye untuk diri saya jee laaa . -pikah awop sihat dop- dop mane laa u . i kurang sihat nii . yang sihat tu cepat sebut ALHAMDULLILAH SAYA SIHAT ! syukur laaa . kalau sihat kite boleh buat iti , buat ini kan ? kan ? kan ? yeayy ! kurm . kalau kuarang sihat terbatas laa sikit . sikit jee ! jangan lebihlebih . hurmm sebenarnye saya batuk nii . kuat sangat ! *tipu / hee . tak taw kenapa . saya jarang batukbatuk nii . yang selalu nye pecah mulut . sakit wehh . sekarang pom adew satu nii dalam mulut . pecah wehhh ! pecah ! semestinya sakit laaaaa / tapi takpe saya akan hadapinya dengan ikhlas dan sabar ! insyaAllah :) hee . dah laa cite pasal tuu . nii tadi kat sekolah saya , *bukan sekolah awak ok ! / ade latihan rumah sukan . kejap jeee . larilari jeee . dua pusingan . dua pusingan pun letih laaa . saya lari paling laju wehh . *tipu / mestilah , HAHA :D tape laaa . stop sinim laaa . dah tak tahu cite ape ! baiiii . BIRU BOLEH . HOPE JADI JUARA :)


Sunday, February 12, 2012

i'm simple girls :)

hey ! assalammualaikum . alolo cute nyee dia . senyum sikit :) aceceh . dahdah . dah cute dah . semua kawankawan saya cantik laaaa . oke laaa . dah lama kan saya tak post something kat blog nii ? *lama keee ? haha . tipu / haha . hari nim hati macam nak post jugak story whateva la story papee pom asalkan saya bahgia . right ? heee .
oke . dah baca tajuk atas kan . yesss . i'm simple girl . yesyesyes ! nape ? nape ? saya pom tak tahu . tapi saya tak suke berfesyenfesyen niiii . nanti dah tibe masa diaa baru saya befsyen abisabisan . haha . betol . remajaremaja sekarang , bile keluar petang mesti pakai jean kan ? walhal nak kuar depan rumah dia jeee . haha . #ade sebab laen . haha . / saya kalau petangpetang kuar just trek and t-shirt . malas laaa nak jeanjean niii  but , kalau pgy jauh sikit ok laaa . such kb or luar dari kelantan ! hurmm . pape pomm saya tetap dengan pendirian saya . lantak laaa orang nak cakap ape ! ade aku kesah ? takde kan ? / nak marah nii , nak marah ! *apekehe dengan budak senget nii . / saja meluahkan perasaan . kuikuikui . dah laaa malas nak cakap pasal diri yang sememangnya tak prefect ! semua orang tak prefect yeeee ! heee . btw , tadi kan kat sekolah saya ade buad majlis perlantikan pengawaspengawas , pengawas pusat sumber dan ketua tingkatan . tak laaa best sangat . tak tahu laaa kenapa . kecap sangat kott . / tadi kan ade laaa beberapa orang pengsan , tak makan kott . alhamdullilah laa saya masih boleh berdiri tadi . *kejap jee berdiri tadi ! hee . one more ! tadi saya dapat tengok dia bersongkak . HAHA , lucu siot ! baiiiii .




Tuesday, February 7, 2012

Pengalaman Baru :)

hey u ! tengah watpe ? pik ouwh pik ? tengah watpe tuuu ? haha . xD hanya group saya jee tahu maksud nim . kuikuikui ~ best wooo pegi sekolah hari ni ? nape ? sebab sebab sebab pegi naik motor sendiri wehh ! *orang lain dah bosan dia baru nak naik . haha . ok , takpe . saya tak kesah laaaaa ! haha . tadi kan pagipagi lagi bangun . semangat nim nak pegi sekolah naik motor . kali pertama katakan . haha . tapi sekarang nim pukul 7 gelap lagi , so turun kul 7.05 . 5 minit awal jeee . tapi kan sampai sekolah pukul 7.20 wehhh . lambat siot . first time wehhh sampai sekolah lambat ginim . first time ok ! biase nye kul 7 or 7 lebih sikit dah sampai . hurm . pape pomm happy weh . one more nasib laaa hari nim datang naik motor sebab pukul 2 tuu ade perjumpaan pengawas . so tak laa kelam kabut nak balik . biase abah tunggu time balik . kalo tak mesti lama abah tunggu tadi . huuuui . woiwoiwoi ! btw , sebelom nak stop tulis post yang tak tahu ape sebabnye nimm . nak cakap something . hari nim dia tuuu dapat nama baru wehhh . saya yang cipta . *cipta kee ? haha . apeape laaaa . heee . saya suke tengok dia . tak tahu kenapa . bye ! 

ade nama saya tuu . jangan cube curi ! haha . *perasan

Remenber BE YOURSELF

Gražūs Žodžiai. | phowi



Monday, February 6, 2012

Semoga Cepat Sembuh

Assalammualaikum . heyy . sihat ? alhamdullilah . kalo sapasapa yang tak sihat tuu pegi makan ubat ! cepat . kan saya potong kepala , baru taw ! haha . ok laaaa . best tak sekolah ? tak best ? ala buatbuat best laaa . heee . saya ? best sangatsangatsangat . tambah lagi bile ade kawan yang satu kepala . yang gilegile . yang paham satu sama lain . yang membuatkan saya sentiasa happy ! dan banyak lagi laaa . syukur taw dapat kawan macam nimm . ok laaa . back to the topik . 'Semoga Cepat Sembuh' ? sapa ? nape ? ok . 2/2/2012 saya bertolak dari kelantan untuk pegi melawat bapa saudara yang koma . dia xcident . tak sedarsedar lagi . dah sebulan lebih . saya pegi Kuantan lepas tu Negeri Sembilan balik Kuantan balik and then baru balik Kelantan 6/2/2012 . 2 hari tak pegi sekolah . khusus kepimpinan pelajar pun ponteng ! hurmm . tapi takpe emergency kan . hurm , harap pak mude cepat sedar ep . tolong doakan yeee . ok , laaa . sampai sini jee laa . dah tak tahu nak tulis ape . daaaaa ! 

Tumblr