Thursday, March 29, 2012

TAKDE TAJUK

Greeting Text

haiiiiiiii . senyum semuaaa :) ILYSM <3


#sayakenemarah#

Wednesday, March 28, 2012

haiiii .

haii , semuaaa . sihat tak ? Alhamdullilah *tangankedadamatakeatas* . amacam sekolah ? ok ? Alhamdullilah :) heee . macam biasa saya sedang senget yee sekarang . huahua :D . jangan gelak macam saya , tidak elok untuk kesihatan . amacam blog korang ? oke k ? hehe . blog saya okeoke jerr . -chewahhhhh- haha . saya happy lol harini sebad datang edit blog saya dengan kakitanganmata saya sendiri . wuhuuuuuuuuuuu . *tepukangemuruh* haha . terimakasihterimakasih . yang tak buad tuu saya nampak yee . buad cepat ! bagos . sayang korang -muntahhijau- oke , stop . haha . sebenarnya saya takde motif nak post entry nii . oke ! harap maklum /





japjap , idea terkeluar nimm . nak citerr something nim ! dengar lhaaa you , kesian kat saya taip punye taip takde orang nak bace . -,- / fedup lha cemgituu . huahua . oke , sekarang nimmm -dalammingguniilhaa- saya always balik lewat . dalam pukul 1530-1600 cemgituu lhaa . tak nak tanye kee sebab ape ? hurm , saya sedar saya siapa . oke lhaa , dengan rela hati saya cakap saya ade training koir . *janganterkejut* hoho / betul lhaa . tak caye pgy sekolah saya ! haha . takkusangka , takkuduga . haha . best lha jugak masok koir sebad dapat bekerjasama bersamasama bersama menyanyi . haha . apepunyaayat ! *maap* yee saya dan kawankawan masuk semperna pembukaan bulan bahasa hari isnin nii daa . *cepatmasaberlalu* tapi semuanya tak ready lagi . adushh . tapi senang jee lirik tuu . alah lagu YouRaiseMeUp . kankan . saya dah cakap senang . tapi koir , kene lha ade nadanada dia kan ! haha :D 


dah malas nak taipmenaip nimm . nak pgy tido . hoho / baiiiii
LOVE my besties > tikah , tirah , suzie . and my sweetie adekk athirah . <3


tirah , *saya* , suzi



tirah , *saya* , tikah , suzie /
we are besties <3






Tuesday, March 27, 2012

SakitGigi

hello peeps / apo kabor ? sihat tak ? chey nak habak bendo nihh . maih dekat nahh / dekat lagi . harhar *seorangbudaksedangmenggila*jangan dilayan . haha / nak oyap gapo dop hau nimm . maksudnyo dop tahu nop start gano . haishhh . -wahaiideakeluarlahkamudariotakku- hah ! --'




nihh , cenginihh benonyo . sayo nop oyap hop benanyo sayo sakit gigi lonimm . sakit sangat k ? dop pom . sikitsikit jahh . sajo nop post oyap sakit . ganas tak saya ? harhar . *tepukangemuruh* hoho . terimakasihterimakasih :) . *maapsayasedangsengat* haha . memang pom . tak tahu lagi kerrr , bak kata diodiodio . 



#bena kayy sayo nop post something , tapi dop tahu nop post gapo . ginimmm lha jadinyo . jangan tiru macam saya . baiiiiii :* ILYSM 

lolipop yang mengambil masa setahun untuk habis . besar wehhh /

my feveret /

:)

tak suke mane , tapi best lhaa jugak 

>sikitjeee tu . banyak lagi malas nak snap :/







Monday, March 26, 2012

CURI-CURI BERCUTI ;)

haiiiiiiii , senyum sikit . tak nak ? olokolok pom tape lhaaa . hoho . bagus . sayang awak / *genya* harhar . japjap , nak lap sikit blog saya yang behabuk . dah lame sangat tak post story kan . hoho . sibuk dengan exam lhaaa u . hihi . hari nii niii nak citer sikit pasal saya pegi cuticuti . katne ? kat langkawi jeee . first time pgy langkawi -jangangelak,sayamemangtakmacamawak- hihi . best siott . pgy negeri syurga coklat kat malaysia tuu . banyak woooo saya beli cokelat . hoho . jangan jelas ! semua nakkkk kalo pgy sanaa . auummmm <3 kiteorang *sayaandkawankawansatupejabatmamasaya* pegi malam khamis . so saya ponteng hari khamis tuu . haha . jangan maraa cikgu ade sebab . adesebablhasangat ! haha . kiteorang sampai sana waktu subuh . mandimandi kat msjid . and pgy melawat PTSS(Politeknik Tunku Syed Syaharudin)*takpasti* hoho . lepas tuu baru pgy jeti tunggu turn nak naik feri . takot wehh . tapi saya kuatkan semangat . harhar *chewahh* first time wehh . haha ,. mulemule naik ok , pastu pening semuanya . saya tidur untuk menghalang pening taw . betapa nyenyaknya saya tak tahu lhaaa . kuikui . dok sana tua hari shopping jeee keje . dapat lhaa jugak melawat kat dataran helang , galeri perdana , saya pom dapat naik cable car . hihi / best wehhhh . mulemule takot . nak gerak pom takot . macam patung duk dlam tuu . nak balik tuuu oke dahh . dah gerakgerak . hoho . macam nak naik lagi lhaa pulak . haha . oke lha dah tak tahu nak citer apeeee , best sangatsangat . hoho . japjap , mase nak balik sinii barang macam 10orang pegi . saya ngan mom saya berusaha untuk membawa nya . harhar . -betapabanyaknyabarang- cokelat lha tuu + mama punye pinggan mangkuk sudu garfu dan lainlain . hoho . kiteorang sampai kat koklanas pukul 4pagi woo . banyangkan 2jam lagi nak pgy sekolah . tapi saya kuatkan semangat untuk pgy sekolah . alhamdullilah sampai jugak kat sekolha pagi tuu dengan keadaan letih ! . :) 


btw , amacam result exam awak ? OK ke KO ? cakap sini cepat . cepat , kalo tak saya bunuh nihhh . cepat . haha / result saya oke lhaa juagk . first time exam kan , sikit jee bab masuk . PKBS2 nii tak tahu lhaa macam mane . harapharap lebih baik dari ini . InsyaAllah . 



#nii ade gambar saya pergi cuticuti kat langkawinyat /


dekat kedai gamat /

kat menara cable car :)

kat galeri perdana /

hoho :D




Monday, March 12, 2012

Lonely Girl :/

haiiii . *mukamasam* jangan senyum ! jangan ! saya tak suke tengok orang senyum ! rasa macam nak hempuk jeeeee , maklum lha saya tengah BOSAN sekarang . SUNYI lhaaaa hidup tanpa diaa . tapi dia yang buat aku macam niii / kene terima lhaaa kan ! tader pom yang boley buat aku senyum just my lovely besties and my sweetie adek , Norrul Athirah . but sometime cume fake smile . / just fake ok ! saye buat relay pom just fake . JUST FAKE !


>heelp me pls . im really need someone to make me happy and smile :/ REALLY NEED SOMEONE . hidup tak macam dulu lagi . tambah lagi sekarang nii cuti . tak boley nak happy dengan besties . i really miss my besties because when i with them , i reallyreallyreally happy :))/ saya lupe sal semua nyaaaaa ! lupaaaa . but when i'm lonely , saya pikir semuanya . semua buat saya serabut + sedih + sunyi . >taderorangnakluahkanperasaanniii< 

hidupniiisunyisangattanpaawak . only ALLAH canhelpmenow ! matasayabanjirmasatulispostnii :/ i'msorry ! MISS MY BESTIES <3

*entryyangsangatpendek* baiiiiiiiiiii 

Fotoalbumy - 41gwen41 - I can´t escape from my sweet fiction. - Pokec.sk

fake smile :/

:/
Cat,Cute,Girl,Hair,Kitten,Pet - inspiring picture on PicShip.com

Thursday, March 8, 2012

Merentas Desa !

heyy . assalammualaikum awak . awak tuu . yang itu juga . yang belakang tuu . hiii . sihat ? alhamdullilah . saya ? saya ? saya terlampau sihat harinii . harini saya rajin sangat , pegi joging sampai 5km wehh . kau hadooo ? haha . sekali dalam setahun . harharr . tahun nii skolah saya buad petang . boleh lawan ? tak boleh kannn . hihi . hariii tu dah planing tapi tak diizinkan Allah . hujann . kiteorang senamrobik jee . bestt siott . siap lompatlompat / --' btw , minggu nii saya exam wehh . manyak susah maaaa . saya rasa mesti tade A . *mintakmintakadeA-pomdahsyukur* tahun nii first time wehh saya jawab exam ade eseii nii . tergelak , tersuke , terkejut , termacam-macam lagi lhaa weh . kalau tak baca kompen tak bleyh jawab punye . caye lhaaaaaa . so , bersedia lha dari awal yee . ok back to the topik , harinii lepas exam sivik ngan pjk *paperpalingsusah* cikgu kasi balik awal . tak lha awal sangat , tapi awal lha jugak kan . haha . balik tuuu terus online , then mandimandi , siapsiap , pegi skolah balik . letih --' . tapi takpe esok cuti ! yeayyy . bukan setakat esok . seminggu wehhhhhhh . horayyyy . haha . *takmalupunyebudak* oke lhaa . back to the point . tadi kan , saya lari dapat 2mata wehhh -duamatasangatberharga- harhar , betol lhaa kalau takde 2mata saya tuu belum tentu biru dapat jadi juara , yeayyy . BIRU THE CHAMPION . bangga . hihi . tadi kan saya lari , lari , lari , lari , then jalan . letih lhaa . bila lha nak jadi juaara macam nii ekh ? cer pikir untuk saya . hoho . very good . kesimpulannya hari nii hari yang best sebad dapat lari dengan besties , dapat sumbangkan 2mata untuk rumah sukan , and dapat tengok dia lariii . copcop . *dialarilajuwehh* tak sempat nak snap gambar dia tadii . frust /  ok lhaa , nak pegi sleep ok . letih . baiii . selamat malam <3 

my bestie . love u lhaaaa .


gambaryangtakmenjadi ;)

sayamemanglucu !

sayapomtaktahusapasebenarnyetuu /

baiiiiii . zzzzzzz / :*