Monday, March 12, 2012

Lonely Girl :/

haiiii . *mukamasam* jangan senyum ! jangan ! saya tak suke tengok orang senyum ! rasa macam nak hempuk jeeeee , maklum lha saya tengah BOSAN sekarang . SUNYI lhaaaa hidup tanpa diaa . tapi dia yang buat aku macam niii / kene terima lhaaa kan ! tader pom yang boley buat aku senyum just my lovely besties and my sweetie adek , Norrul Athirah . but sometime cume fake smile . / just fake ok ! saye buat relay pom just fake . JUST FAKE !


>heelp me pls . im really need someone to make me happy and smile :/ REALLY NEED SOMEONE . hidup tak macam dulu lagi . tambah lagi sekarang nii cuti . tak boley nak happy dengan besties . i really miss my besties because when i with them , i reallyreallyreally happy :))/ saya lupe sal semua nyaaaaa ! lupaaaa . but when i'm lonely , saya pikir semuanya . semua buat saya serabut + sedih + sunyi . >taderorangnakluahkanperasaanniii< 

hidupniiisunyisangattanpaawak . only ALLAH canhelpmenow ! matasayabanjirmasatulispostnii :/ i'msorry ! MISS MY BESTIES <3

*entryyangsangatpendek* baiiiiiiiiiii 

Fotoalbumy - 41gwen41 - I can´t escape from my sweet fiction. - Pokec.sk

fake smile :/

:/
Cat,Cute,Girl,Hair,Kitten,Pet - inspiring picture on PicShip.com

No comments:

Post a Comment