Wednesday, March 28, 2012

haiiii .

haii , semuaaa . sihat tak ? Alhamdullilah *tangankedadamatakeatas* . amacam sekolah ? ok ? Alhamdullilah :) heee . macam biasa saya sedang senget yee sekarang . huahua :D . jangan gelak macam saya , tidak elok untuk kesihatan . amacam blog korang ? oke k ? hehe . blog saya okeoke jerr . -chewahhhhh- haha . saya happy lol harini sebad datang edit blog saya dengan kakitanganmata saya sendiri . wuhuuuuuuuuuuu . *tepukangemuruh* haha . terimakasihterimakasih . yang tak buad tuu saya nampak yee . buad cepat ! bagos . sayang korang -muntahhijau- oke , stop . haha . sebenarnya saya takde motif nak post entry nii . oke ! harap maklum /





japjap , idea terkeluar nimm . nak citerr something nim ! dengar lhaaa you , kesian kat saya taip punye taip takde orang nak bace . -,- / fedup lha cemgituu . huahua . oke , sekarang nimmm -dalammingguniilhaa- saya always balik lewat . dalam pukul 1530-1600 cemgituu lhaa . tak nak tanye kee sebab ape ? hurm , saya sedar saya siapa . oke lhaa , dengan rela hati saya cakap saya ade training koir . *janganterkejut* hoho / betul lhaa . tak caye pgy sekolah saya ! haha . takkusangka , takkuduga . haha . best lha jugak masok koir sebad dapat bekerjasama bersamasama bersama menyanyi . haha . apepunyaayat ! *maap* yee saya dan kawankawan masuk semperna pembukaan bulan bahasa hari isnin nii daa . *cepatmasaberlalu* tapi semuanya tak ready lagi . adushh . tapi senang jee lirik tuu . alah lagu YouRaiseMeUp . kankan . saya dah cakap senang . tapi koir , kene lha ade nadanada dia kan ! haha :D 


dah malas nak taipmenaip nimm . nak pgy tido . hoho / baiiiii
LOVE my besties > tikah , tirah , suzie . and my sweetie adekk athirah . <3


tirah , *saya* , suzi



tirah , *saya* , tikah , suzie /
we are besties <3






No comments:

Post a Comment