Monday, April 30, 2012

Macam macam Nama

Greeting Text
haiiiiii / selamat tengahari :) dah makan belum ? dah . tak aci tak aci . saya tak lagi ! :'( yang tak makan lagi ? give me five . oyeayyyyh . amacam sekolah ? makbapak ? boyfie ? makwe ? cikgu ? and otherother > sihad ? okayyy ? *jawab dalam hati cukup lhaaa :P harhar . -saya sedang merepek . bagus tak saya . haha

okayyy , straight to the tajuk diatas ! haha , macammacam nama ? mean ? tak pham ker ? watlekkkk ! nimmm merujuk kepada seksyen mulut kanun lidah . ade paham ? tak paham ? mai dekatdekat . saya mengistiharkan saya tak sihat sebenarnya ! DOAKAN SAYA CEPAT SEMBUH ! sakit ape ? nak citer lhaa nim , macam nimmm , dia sakit sangat . dalam mulut . macammacam orang pnggil pecah mulut , ne'puh , mata ikan , pecah isi , and otherother lhaaa . sakit siotttttttt ! saya dah bisa kene macam nimm , :'( and bile saya kene cangenii saya jadi tak selera nak makan , TAPI LAPAR ! tapi sakit lorhhh / kurus kejap . dahlahhh kurus sudaaaaa ! adoiyaaa . takpee lhaaa . sinimm jerr lha nak story ! lapar + sakit mulut / :O

watlekkk peace !

malas nakk rotate :D


p/s::saya dapat hamper untuk koir harituuu dan saya dah makan tadii / 

Friday, April 27, 2012

First Lady

Greeting Text
haiiii . *lambai tangan ! hoho buat muka kuit lhaaa . haha . oke thanks all bloger ! hehe . amacam sihat tak ? alhamdullilah . yang tak sihad tutup lappy pastu masuk dalam selimut yaa , haha . / dah lame sayaa tak update blog kan ? kan ? *jawab yeeerr semua ! oke sayang korang <3 . hoho reason pertama , malas ! kedua , takde masa ! ketiga , tak tahu sapa ! oke dah merepek . haha .

sebenarnya saya nak citer something nimm / semua nyer first time benda yang sayaa buat ! act tak lhaa hot sangat , hot k ? tak tahu nak gune istilah apee , haha ! semalam or kelmarin or lebih tepat hari khamis . haha . semalam kan balik sekolah penat lhaa jugak tapi hilang penat bile saya akan pgy tuisyen buad pertama kali tahun nim . harhar ! oke saya gembira walaupun awak tak suka , ader sayaa kesah >? haha . gurau jerr you ! oke kat tuisyen tuu cume ader 7orang plus saya . haha . amacam ? lawan . haha saya tahu awak boleh lawan . sajee nak cakap ! hikhok . sorang jee lelaki yang sorang lagi tak datang katanya ! haha act saya pgy tuisyen untuk addmath ! --' + math :) / subjek yang susah lhaa jugak ! haha .
>hari rabu saya ader perjumpaan pengawas so KP marah harituu !


and kelmarin jugak first time sayaa pakai lens ! gembiraa wooo -,- / haha jangan meyampah ! hoho . sayaa beli dah lama tapi tak tahu nak pakai pgy mana . haha so semalam pakai jerr , cubecube ! haha . oke , tuu jer kot nak citerr dah tak tahu nak story apee ! bhaiiiii ;)



#saya rindu motor saya !

Saturday, April 21, 2012

Lama Menghilang :)

Greeting Text
haiiii . *lambai tangan banyak-2 dan kuat-2 / haha . nape ? terkejut ker tengok blog saya ? hah ! saya pom terkejut , tapi dapat kawal lagi , hope awakawak dapat kawal jugak lhaa , --' jangan sampai tercabut jantung tuu , nanti masuk kubur . haha , blog nimm dah macam istana labahlabah kan ? yer ker ? oke , semua jawab iyerr , kalo tak saya sekeh awak punyer kepala sampai pendek ! haha , bagus . *tepuk tangan . haha . so , kesimpulannya memang blog nimm dah lama tak diupdate dah sangat berhabuk tanpa berpenghuni dan pengunjung / -sedih- hoho .

oke , stop becakap benda yang tak patut , now , i want to story all my story from A to Z ? boleh ! oke , cakap boleh , kalo tak saya hempukk karang / good , ILOVEYOU <3 . okee . dari satu tajuk k banyak-2 tajuk ? boleh . yeayy !

>KEM KEPIMPINAN PENTAULIYAHAN KADET BOMBA .
oke , saya dah lupe tajuk yang panjang dan betul-2 dia , *pelupa kot , haha . and hari tuu 12/4 lama dah kan ? haha , lama kan . tuuu lhaa malas + ttaktahu lhaaa yang malas nak tulis sangat dan tak tahu lhaa kenapa . oke , jange pening sebab saya akan semakin pening / hoho . kiteorang pgy hari khamis pukul 9pgy , jadi kami terpaksa skip lhaa kelas hari tuu . sape kiteorang tuu ? oke , adalah seperti berikut Suzie , Luqman , and Judin / 2 laki , 2 pompuan / kami mengharapkan best tapi sebaliknyaa . adoiyaaa . kite engat keee ade lhaa aktiviti yang meyeronokkan tapi cume KAWADKAWADKAWAD ! ohh myyyyyyy . kawad , sangat memenatkan + meletihkan + meghitamkan muka + meyakitkan kaki = sangat tak suke / hoho . -menyesal ke akuii- harhar . kiteorang tidur atas tikar tahu tak ? *kamu seharusnya tahu . sedih lhaa , abis sakit badan , dohlahh nyamuk berjutajuta ! abis merah tangan saya dikekohnya / adoiiyaa . kiteorang setiap masa kawad tahu tak . nak pegi makan pom kena kawad ! IHATETHIS / oke , btw saya pgy kem nimmm dapat jumpa banyak-2 kawan . dari sekolah laen semuanyaa . best-2 lhaa diorang . sporting gilerr ! suker . tuu jer yang sukerrr ! oke jange mutohhh , haha .masa balik kan , cikgu saya ambik lambat lhaa . yang kedua last taw ! kiteotang duduk jerr tunggu . --' . tapi takpe dah time nak balik . horayyyyy ! dan muke saya terbakar , -,- terukk , sampai takot nak tengok muke ! kite sampai rumah pukul 3lebih gituuu , terus sampai makan nasi macam setahun tak makan . haha . mandi macam 2tahun tak mandi , dan tidur macam 3tahun tak tidurr ! tak percaya ? suke hati lhaaa , oke . stop citerr nim . #hari ahad saya tak pgy sekolah . hoho

bomba , yeayyy !


gambar satu lagi akan diupload pada masa akan datang !

>NOVEL 
hoho , bulan nimmm 2 novel sekaligus saya beli . haha . BICARA HATI and HINGGA KE AKHIRNYA ! best siott duadua . hoho <3 taksangka boleh terbeli dua . hehe . thanks to my abah sebad belikan saya novel  ;D oke , otak tepu mikir ko homework dop siap lagi nimmm ! tadi berlimpahlimpah idea keluar . sekarang jatuh tergolek semuanya !  haha , nanti saya ingat akanku tambah yerr !

novel satu lagi akan meyusul ! xD

oke , otak semakin tepu ! nahh , ambik gambargambar saya :

muka yang dalam proses 'mengelupas' akibat terbakar disebabkan kawad ;D

jubah timee ;)

#walaupun dia tak kenal saya , tapi saya kenal dia . walaupun dia tak pandang saya , tapi saya selalu pandang dia . walaupun dia tak bercakap dengan saya , tapi saya selalu bercakap dengan dia -walaupunmimipi- / walaupun dia tak pernah tengok muka saya , saya selalu tengok gambar dia <3 


>ade masa saya sambung ! homeworktime .





Thursday, April 5, 2012

Perutku Kekenbomngan /

Greeting Text
haiiiii . you allll <3 sihad takk ? hope sihad yee . alhamdullilah :) lama kan saya tak update blog nimm . labahlabah boley buad istana dahh katsini . haishhh . -tiup- *hancuristana* haha , jahat nyee awak nimm . huahuahua . dear spider , maap , nanti takde orang nak jengok blog saya . :'( -bajetnangis- haha . thanks yaa spider . *macam takde ayat laen jer kan* haha /

oke , amacam hujung minggu ? best ? alahaii boley tanye yerr . semestinya best yaa . winkwink . nak story nii , pasal minggu lepas *takdekenemengenedengantajuklagi* hoho . minggu lepas sekolah saya ader buat perasmiaan bulan basaha . hari isnin woooo . saya ade dua kerja buad hari tuu . first pegang bunga manggar . harhar . dah boleh bayang ? haha , tetamu kiter kan sampai awal dari apa yang  dijangka woo . kiteorang baru jee nak siapsiap tahtah dah sampai . panik semua cikgu . hurm nasib baik cikgu kiteorang dapat lakukan dengan baik woo . congrate yaa teacher /and onemore saya and student 4ibnusina -girlonly- masuk koir . haha . oke *tepuk tangan* . hoho . semestinya best woo . harhar . lagu kiteorang koir -YouRaiseMeUp- best siottt . cer dengar lhaa . belanbak dalam youtube . haha , first timee wehh saya naik pentas , amacam mesti lha sejuk segalanya . harhar , tapi takpe saya kan berani *chewahhhh* haha . hari tuu kite pakai reben kuning /
-bajetcomel- alhamdullilah semuanya oke jerrr . banyak persembahan hari tuuu . happy jerr tengok dioarang buad persembahann . hoho . majlis tuu selesai jam 10lebih gituu . pastu kiteorang sambung blaja . >< hoho . yang penting saya happy /

oke back tuu the topik ^ harhar . kekenbomngan a.k.a itudalamperutadaangin . huahuahua . sikit lhaa rasa . *manja* wekkpp . haha . coz tak pernah rasa cenggitu . hoho . so , i'm not in mood yesterday . but , thanks to my besties coz jadi tukang urut saya . haha . diaorang Tikah urut kaki kiri saya , and Suzi urut kaki kanan saya . hoho .*adekenemengenangankakike* saya pom  tak tahu tapi suzi cakap adee . lagipomm kaki saya sejuk semalam . tuu yang dia sapu minyak panas . thanks yaa . haha / 

onemore saya nak cite pasal itu lelaki . *banyak citer coz lame tak uptade* . hoho . oke saya jeless ! harhar . anda tak perlu tahu , yang penting saya jeles ! argghhhh . saya suke tengok dia , tapi apakan daya / hurmmm . baiiiii <3







p/s : misi saya esok , pgy KBM ngan kawankawan -empatorangjee- harhar . hope sampai . perjalanan yang sangat panjang , hoho  :D