Thursday, June 28, 2012

hari KOT ;)

Greeting Text
haii . *lambai tangan . cair tak ? cair tak ? haha . apelhaa . ekhh jap . dah sapu-2 ker belog ni sebelum masuk ? kalau tak , patah balik pastu sapu-3 , then baru masuk k . HAHA *mendera . takpe . sekali sekala , dua kali dua kala . kankan . hoho .okayy semakin panjang semakin banyakk aku merepek . good job pykaa :) okayy-2 , awakawakawak buat ape malam jumaat ni ? hah ! gayut . ishishish . off the fone , now . noww ! good !  love you :* okay , stopp .
 
hoho . hari ni rasa tetiba nak post something . hehe . pasal hari KOT kat sekolah itter . takpe kan ? tak boleh  ? awak boleh blahhh dari sini sekarang jugakkk ! baguss . tenang hatiku nak story . jyeayyyy :D okayy , start the storyy . jap jap . RUMAH BIRU a.k.a DATO BAHAMAN JOHAN tahun nii wehhh . macam kebiasaan lhaa biru menang . skip tahun lepas jer sebab ustazah yang sangat bersemangat rumah biruu cuti bersalin . tabik spring llhaa kat ustazah sebab sangup berkorban masa dan tenaga . dari 7pagi sampai 7petang wooo . cari lagu untuk perbarisan *saya masuk perbarisan sebenarnyaa . hoho . kiteorang nari lagu -nobody-2 but you- wehhh . hoho lawan ? rumah biru dapat nom satu perbarisan wehh . sukesuke :D  padan dengan usaha kiteorang lhaa , dari 3.30 hingga 6.30 wehh . ALHAMDULLILAH :) gembiraa sangat . okayy lha tu jer kot . dah malas . 

saya hujung tuu ;)


cari sendiri . hoho 





HAHA . ekhh jap . 

geng kiteorang ade masuk pertandingan anjuran PIDM . so , jum like . *macam lhaa ade orang nak baca . HAHA :D

#Salam, boleh tolong klik link kt bawah ni, klik kt GALERI, search SMK KOK LANAS, klik, then klik LIKE , then ade keluar LOG IN FACEBOOK , klik . Done ! anda dah undi sekolah kami(smkkl) . Harap korang dpt sokong dgn undian ini utk skolah kami mara ke peringkat separuh akhir dlm Projek PIDM Smart Money 2012 ini . Thanks :)
http://www.facebook.com/PIDMMoneySmart/app_422634801095138

Friday, June 22, 2012

Setiap Gambar Ade Ceritanya ;)

Greeting Text
haiiiiiii . *batuk sambil tutup mata* banyaknyaaaaaaa habuk . pinjam penyapu , penyodok , bulu ayam warna-warni , hampagas dan segala-galanya untuk sapu belog yang berbulan tak update --' . grrrrrrrrr . amacam cuti sekolah ? best ? saya ? kureng best . HAHA . banyak cerita nak story niiii . hoho . almaklum lhaaaa dah lama tak update belog kan . tapiiiiii tak tahu lhaaaa ade idea ke tak nii . haiyaaaa >< tapiiii , kita harap ade banyak idea bila tulis nanti . hoho


first , nak citer pasal ape yerr ? arggggggggggg . dah lame tak update jadi tak tahu nak start dari mana . --' okee , nak start dari nii kot . dari manaa yer ? *menyampah* haha . okee lhaa start story bilee hantar abg pegi naik bas untuk k PLKN yerrrrrrrrrrrrrrrr . hoho , bilee tarikhnyaa ? tak ingat lol . maap ! tapi ade gambar . haha . semestinyaa . 

we are family ;)

lovely family :*

budak-2 PLKN punyee mak bapak xD

niii masa hantar abg pegi PLKN kem chenehh . ape kebenda tak tahu . tak ingat . lol . HAHA . tapi skrang dah balik . tak sampai tiga bulan pom . HAHA , sebab ? ade lhaa malas nak taip-ing . hoho . lepas hantar my brother kami pegi shopping . haha . best siot , ><


okayyy . done yang tuu . huhhhhh . andthen sebelum cuti harituuu . saya and thee geng hangout dengan beloved cikgu . wuhoooooo . Cikgu Roslina . sportingg lhaaa cikgu nii . sapa kenal dia mesti happy lhaa . sumpahh . llucuu . cikguu nii dah pindah tahun lepas . dia baik sangat dengan kiteorang . jadi kiteorang pun rancang-2 nak jumpe selepas sekian lama tak jumpa . haha . pahtuuu . wahhhhhhhhhhhh . cikgu setuju . >< gembira sangat , sangatttttttttt . kat KFC jerr . chewahhh ^^ hoho . 

with Cikgu Roslina . hoho 

hoho . KAWAN . *Atikah*

hoho . KAWAN . *Athirah*

lovely friend ang teacher

sweet tak? hampehh -,-

peace ;)

haha . best siot hari tuuu . dapat bergambar dengan cikgu laktuu . sportinggg . grrrrrrrrrrr . 

niii jer kot post kalii ni . dah lama tulis tapi tak sempa nak siapkan . HAHA :D nantikan post yang lebih menarik . chewahhh ><