Thursday, June 28, 2012

hari KOT ;)

Greeting Text
haii . *lambai tangan . cair tak ? cair tak ? haha . apelhaa . ekhh jap . dah sapu-2 ker belog ni sebelum masuk ? kalau tak , patah balik pastu sapu-3 , then baru masuk k . HAHA *mendera . takpe . sekali sekala , dua kali dua kala . kankan . hoho .okayy semakin panjang semakin banyakk aku merepek . good job pykaa :) okayy-2 , awakawakawak buat ape malam jumaat ni ? hah ! gayut . ishishish . off the fone , now . noww ! good !  love you :* okay , stopp .
 
hoho . hari ni rasa tetiba nak post something . hehe . pasal hari KOT kat sekolah itter . takpe kan ? tak boleh  ? awak boleh blahhh dari sini sekarang jugakkk ! baguss . tenang hatiku nak story . jyeayyyy :D okayy , start the storyy . jap jap . RUMAH BIRU a.k.a DATO BAHAMAN JOHAN tahun nii wehhh . macam kebiasaan lhaa biru menang . skip tahun lepas jer sebab ustazah yang sangat bersemangat rumah biruu cuti bersalin . tabik spring llhaa kat ustazah sebab sangup berkorban masa dan tenaga . dari 7pagi sampai 7petang wooo . cari lagu untuk perbarisan *saya masuk perbarisan sebenarnyaa . hoho . kiteorang nari lagu -nobody-2 but you- wehhh . hoho lawan ? rumah biru dapat nom satu perbarisan wehh . sukesuke :D  padan dengan usaha kiteorang lhaa , dari 3.30 hingga 6.30 wehh . ALHAMDULLILAH :) gembiraa sangat . okayy lha tu jer kot . dah malas . 

saya hujung tuu ;)


cari sendiri . hoho 





HAHA . ekhh jap . 

geng kiteorang ade masuk pertandingan anjuran PIDM . so , jum like . *macam lhaa ade orang nak baca . HAHA :D

#Salam, boleh tolong klik link kt bawah ni, klik kt GALERI, search SMK KOK LANAS, klik, then klik LIKE , then ade keluar LOG IN FACEBOOK , klik . Done ! anda dah undi sekolah kami(smkkl) . Harap korang dpt sokong dgn undian ini utk skolah kami mara ke peringkat separuh akhir dlm Projek PIDM Smart Money 2012 ini . Thanks :)
http://www.facebook.com/PIDMMoneySmart/app_422634801095138

No comments:

Post a Comment