Friday, June 22, 2012

Setiap Gambar Ade Ceritanya ;)

Greeting Text
haiiiiiii . *batuk sambil tutup mata* banyaknyaaaaaaa habuk . pinjam penyapu , penyodok , bulu ayam warna-warni , hampagas dan segala-galanya untuk sapu belog yang berbulan tak update --' . grrrrrrrrr . amacam cuti sekolah ? best ? saya ? kureng best . HAHA . banyak cerita nak story niiii . hoho . almaklum lhaaaa dah lama tak update belog kan . tapiiiiii tak tahu lhaaaa ade idea ke tak nii . haiyaaaa >< tapiiii , kita harap ade banyak idea bila tulis nanti . hoho


first , nak citer pasal ape yerr ? arggggggggggg . dah lame tak update jadi tak tahu nak start dari mana . --' okee , nak start dari nii kot . dari manaa yer ? *menyampah* haha . okee lhaa start story bilee hantar abg pegi naik bas untuk k PLKN yerrrrrrrrrrrrrrrr . hoho , bilee tarikhnyaa ? tak ingat lol . maap ! tapi ade gambar . haha . semestinyaa . 

we are family ;)

lovely family :*

budak-2 PLKN punyee mak bapak xD

niii masa hantar abg pegi PLKN kem chenehh . ape kebenda tak tahu . tak ingat . lol . HAHA . tapi skrang dah balik . tak sampai tiga bulan pom . HAHA , sebab ? ade lhaa malas nak taip-ing . hoho . lepas hantar my brother kami pegi shopping . haha . best siot , ><


okayyy . done yang tuu . huhhhhh . andthen sebelum cuti harituuu . saya and thee geng hangout dengan beloved cikgu . wuhoooooo . Cikgu Roslina . sportingg lhaaa cikgu nii . sapa kenal dia mesti happy lhaa . sumpahh . llucuu . cikguu nii dah pindah tahun lepas . dia baik sangat dengan kiteorang . jadi kiteorang pun rancang-2 nak jumpe selepas sekian lama tak jumpa . haha . pahtuuu . wahhhhhhhhhhhh . cikgu setuju . >< gembira sangat , sangatttttttttt . kat KFC jerr . chewahhh ^^ hoho . 

with Cikgu Roslina . hoho 

hoho . KAWAN . *Atikah*

hoho . KAWAN . *Athirah*

lovely friend ang teacher

sweet tak? hampehh -,-

peace ;)

haha . best siot hari tuuu . dapat bergambar dengan cikgu laktuu . sportinggg . grrrrrrrrrrr . 

niii jer kot post kalii ni . dah lama tulis tapi tak sempa nak siapkan . HAHA :D nantikan post yang lebih menarik . chewahhh ><




No comments:

Post a Comment