Wednesday, August 15, 2012

Setelah Lama Sunyi ><

Greeting Text
haii . Assalammualaikum awak ! okayy dah pakai penutup hidung ke belum ? kalau belum pegi pakai cepat , kalau idop masuk hospital laa kome ! haha . FAKTA nii >< dah lama tak masuk kat blog ni . sihat ke idop dop tahu laaa tu . tapi masih hidup lagi . hoho . selepas dikira ditolak dibahagi , dah sebulan lebih taj update blog ni . lama tak ? haha . lama kan . macam dah kene tinggal isteri dah blog ni . wakakaka :D tapi janagn risau sebab malam nii , dengan hati yang gembira , membara saya nak post jugak something kat blog saya nii . jangan jeles you . hoho . okay stop 'ngabengg' . next paragraph /

hii , amacam puasa sebulan ? penuh takk ? mesti tak penuh punya kalau perempuan tuu . kankan ? kalau penuh , ada something wrong tuu , opsss >< makanan masa berbuka amacam ? best . saya tahun nii biasa-2 jehh . tak macam tahun lepas tiap hari pegi bazar ramadhan beli makanan . tahu nii 3 kali jer pegi . tuu pom dgn kawan . baju raya amacam ? siap ke idop terr ? kalau idop pegi bakar rumah tukang jahit ter . haha :D *what i care , hoho . baju raya saya tahun ni 3 pasang jer termasuk jubah from Mekah yang dibeli oleh pak sedara i laa . tapi raya tahun ni tak semeriah tahun-2 lepas . tak tahu la kenapa . jangan tanya . shhhhhhh .

okayy , jap . sebenarnya niat saya nak update blog nii pasal majlis khatam Quran saya kat SMKKL tahun nii . maklum laa bulan ramadhan kan . hoho . kiteorang sepanjang bulan ramadhan balik pukul 3 . jadi , harini nak raikan laa . hmm , 47 orang rasanya tahun ni pelaajar yang terlibat . masa kat pentas sekolah kan , kite duduk lame , so kaki kite kebas . dah rasa pape pomm . takot wehh . nasib tak nagis jer atas tuu . pastuu kite psing kaki kanan kiri . depan blakang baru okay :D lepas turun pentas kiteorang snap gambar ramai-2 . kat semua sudut ada . hakhak , lepas tuu pegi naik pentas pulak ambik cenderahati . sekolah bagi sejadah , kerepek and Yassin kat dalam beg . lepas selesai tuu kite , suzi *besties kite lettew , and najwa , pagi jumpa nephew cg math kite from London tuu . diaorang 4tahun sekali balik Malaysia and yg lebih tepat lagi Kelantan :D best woo cakap dgn dia . dia tak pandai cakap Malay a.k.a Kelantan , tapi dia paham . so kami speaking la dgn dia tadi . bestt . udahh la cantik , berkenan kome . macam-2 soalan tanya . 
okay ler dah letih doh menaip . nah gambar untuk awakawak . btw , 3hari lagi kan nak raya ? oky , SELAMAT HARI RAYA , MAAF ZAHIR DAN BATIN :)

my bestie forever and ever :*

HAHA :D 

love this <3

dan ini laa gambar dgn sis yang very friendly . nice meet them :*
yang kiri tuu same age with us :)


bhaiii .

No comments:

Post a Comment