Saturday, September 22, 2012

Sambutan Hari Raya Sekolah :)

Greeting Text
hi . Assalammualaikum. Salam Sabtu . sihat tak blogger-2 semua ? amacam sambutan hari raya kat sekolah korang ? best ? aku , hmmmmmmmm . best lerh jugakk . heeee >< sebab ape ? sebab tahun ni besar-besaran gituu .khemah siap ada renda-2 gitu . HAHA . lagipun tahun ni dah jadi senior . *bangga . tahun nii raya dgn status single-mingle wooo . beraya dgn besties yg ohsem and dgn adik-2 yang sporting :D cikgu-2 pun rapat dgn kiteorang . ada setahun lagi aku boleh sambut hari raya kat sekolah . tahun depan dah last dah . dah form5 . SPM pulakk tuu . takot lerh jugak . :/ tapi saya harus berusaha untuk dapat straight's A . itu impian saya . InsyaAllah :) *okay saya dah larikk topik .
haha , sehari sebelum sambutan tuu kiteorang pengawas-2 bertungkus lumus tolong cikgu angat nii angat ituu . penat , tapi takpe pikirkan esok spaya meriah gituu . saya sempat pasang kain kat khemah -taktahunamasaitifikdiaapa- haha . tolong angat krusi , and so forth . dah selesai semua tuu terus balik tidur . haha :D

pagi-2 lagi harituu , bangun awal lerh sebab nak sampai sekolah awal. datang lewat malu weh . haha . sampai kat parking motor besties saya ada . hah , selamat . tak laa malu sngt nnti jalan . haha . pergi-2 tuu terus duduk kat stesen-2 tingkatan . saya just bawak diri . haha . haritu sayan and my besties tolong cikgu tingkatan siap-siapkan makanan untuk form4 . hah , penat . tapi berbaloi . hehe . banayk lerh jugak kiteorang makan harituu . nasi minyak , roti jala , apam and banyak lagi laa. lepas tuu kiteorang snap-2 picture . haha , mcm-2 ada . memalukan pun ada . salah satu besties saya join karoke . hehe , dia nyanyi lagi 'kupohonrestuayahbonda' . ramai jugak laa yang join . mcm-2 lagu raya ada . harituu plajr-2 makan sambil dgn lagu . best siott . dah time 11lebih gituu kiteorang kena kemas pulak stesen form4 . yang lain larikk sudah. arghhh -.- penat lerhh . tapi boleh bwak balik mkanan sebab ada lebih / haha apa lagi ambik laaaa . haha :D 

lepas kemas-2 kiteorang dah boleh balik . dgn muka yang letih . :O haha , tapi happy . *tangan dah letih nak menaip* bhaiii :) nahh ----------->


:D

with Ketua Pengawas.

with Illa.

Addmath's teacher.

:)

;)

:D

my adik :* sayang awok .

:/

kawan + kakak angkat :)

with kak Dayah ;)