Tuesday, December 24, 2013

Sembang Cuti Cuti

Greeting Text
assalammualaikum kawan kawan. awak sihat? saya alhamdullilah sihat :) hihi awak semua buat ape hah cuti cuti ni? macam bosannn la jugak kan? -makan tidur tv- tu je kan kerja awak semua. tak jawab pun tahu. lalala normal lettew cenggitu. hah saya? em em malu la story -.- haha 

senarnya takde pape punn yg nk dimalukan. grr haha minggu lepas cousin kita datang. sama umur dengan kita :) datang rumah kita jalan jalan. hihi boleh hilang sikit boring kita kan? dia rajin tolong kemaskan bilik kita. hehe. dah kemas dahh sekarang fuhhh. malam malam kita tidur lewat tengok crite korea dengan kita. KIM TAN smart weh. urgg haha running man. JI HYO kakak aku lettew. dia duduk sana sbb dpt jobs sana. takpee kita okay je. pastuu pergi kenduri sama sama. masak maggi sama sama. em em haritu kita satu family pegi derakkss pantai. Pantai Bukit Keluang time. bestttt woo. hilang boring terperak dalam rumah. snap snap la kerja kita. hihi ambik angin petang. pastuu balik makan mee sup tepi pantai besut. best la jugak. malam tuu pergi wakaf che yeh. *pasar borong kelantan* besarrrrr. banyak barang kat sana wooo. macam macam. simpan duit je nak pegi sana. aku pungg juling mata nak pilih. pastu balik tidurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. zzzzzzzzz








story lain pulak 23/12/2013 batch96 skdp buat reunion. aku dengan aiman che mat yang plan nye. last last dia yg tak datang. emergency case gitu. apepaun aku tetap pegi. buat kat Mc'D kok lanas. baru bukak woo tak sampai seminggu pun. ramai la jugak orang kat situ. em em pergi dalam pukul 2 gituu. ade laa 20 orang kot. tapi tak puas hati sebab ade yg tak pergi. grrrrrrrrrrrr. nak jumpaaa semua. rindu k rindu. plss kalau buat skali lagi datang! jumpa laa yg pegi tu salam salam cakap cakap. snap snap yg penting. lain dah semua muka yg lama tak jumpa tu. besar besar nak kahwin dah punn.
 tu jela kott. sakit tangan -.-






*maaf kualiti gambar tak cantik. ambik dengan kawan. buat buat cantik lah yeee.






Saturday, December 7, 2013

Saja nak cakap cakap lepas habis SPM

Greeting Text
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. lamanya tak update belog ni. ah rindu. *ade ke orang rindu kita? haha lupakan. maafnya sayang sayang yang always stalk belog kita. chewahh *plsss stop perasan pyka >< omg kita baru habis menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia SPM. double wow gitu. lamo wooo dekat sebulan untuk 9subjek. alhamdullilah boleh la jawab cuma ada la yang memang tak boleh bla tuu. tapi harap harap ayee dapat result yang gempakk mak oi. 

now dah dekat 2minggu habis and berpisah dengan my sayang sayang kat sekolah. tentunya KAWAN aku Suziey, Atikah, Zatil, Syikin, Fatin dan ahli jawatankuasa 5Ibnu Sina forever bersina *haha dan CIKGU CIKGU tersayang. ohmaii rindu gilaaa. 5tahun kat situ sapa tak terasa. masa habiskan kat situ je. pagi petang, malam pun kat sana. 

ok taknak cakap pasal sekolah sebab dah habis sekolah. *tapi hakikatnya rindu sekolah. and and saya bosan tahu tak duduk rumah ni tapi saya takmauuuuu keje. edennn maloss. kehkeh dan untuk menutup keboringan di rumah aayyeeeeeeee ade buat kek coklat. wowwww first time woww. resepi ambil dari Zatil. senang gilosssssssssssss tapi kalau malas semua payosss. haha and mama puji kita. 99.9% air tangan saya ye. mama cuma letak air dalam pengukus untuk kukus kek tu. tu je! take note. *gambar kek takleh naok post sebab gambar kek sedap bagai secret ricipe tu ade dalam fone malas nak masukkan dalam ni. *malas lagi. kira berapa perkataan MALAS dalam ni

okay la setakat ni jela nak merepek lenguh tangan almaklum la lama tak taip menaip ni biasa manual je kat sekolah. haha and HAPPY HOLIDAY and HAPPY BER-PLKN kepada sesiapa yang dapat. padam muka termasuk aku -.-

kawan kawan
kawan kawan kita. cukup 6orang sekali dengan ayee


habis sekolah dah :')

ahli 5Ibnu Sina yang sentiasa BERSINAR