Saturday, December 7, 2013

Saja nak cakap cakap lepas habis SPM

Greeting Text
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. lamanya tak update belog ni. ah rindu. *ade ke orang rindu kita? haha lupakan. maafnya sayang sayang yang always stalk belog kita. chewahh *plsss stop perasan pyka >< omg kita baru habis menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia SPM. double wow gitu. lamo wooo dekat sebulan untuk 9subjek. alhamdullilah boleh la jawab cuma ada la yang memang tak boleh bla tuu. tapi harap harap ayee dapat result yang gempakk mak oi. 

now dah dekat 2minggu habis and berpisah dengan my sayang sayang kat sekolah. tentunya KAWAN aku Suziey, Atikah, Zatil, Syikin, Fatin dan ahli jawatankuasa 5Ibnu Sina forever bersina *haha dan CIKGU CIKGU tersayang. ohmaii rindu gilaaa. 5tahun kat situ sapa tak terasa. masa habiskan kat situ je. pagi petang, malam pun kat sana. 

ok taknak cakap pasal sekolah sebab dah habis sekolah. *tapi hakikatnya rindu sekolah. and and saya bosan tahu tak duduk rumah ni tapi saya takmauuuuu keje. edennn maloss. kehkeh dan untuk menutup keboringan di rumah aayyeeeeeeee ade buat kek coklat. wowwww first time woww. resepi ambil dari Zatil. senang gilosssssssssssss tapi kalau malas semua payosss. haha and mama puji kita. 99.9% air tangan saya ye. mama cuma letak air dalam pengukus untuk kukus kek tu. tu je! take note. *gambar kek takleh naok post sebab gambar kek sedap bagai secret ricipe tu ade dalam fone malas nak masukkan dalam ni. *malas lagi. kira berapa perkataan MALAS dalam ni

okay la setakat ni jela nak merepek lenguh tangan almaklum la lama tak taip menaip ni biasa manual je kat sekolah. haha and HAPPY HOLIDAY and HAPPY BER-PLKN kepada sesiapa yang dapat. padam muka termasuk aku -.-

kawan kawan
kawan kawan kita. cukup 6orang sekali dengan ayee


habis sekolah dah :')

ahli 5Ibnu Sina yang sentiasa BERSINAR

No comments:

Post a Comment