Tuesday, December 24, 2013

Sembang Cuti Cuti

Greeting Text
assalammualaikum kawan kawan. awak sihat? saya alhamdullilah sihat :) hihi awak semua buat ape hah cuti cuti ni? macam bosannn la jugak kan? -makan tidur tv- tu je kan kerja awak semua. tak jawab pun tahu. lalala normal lettew cenggitu. hah saya? em em malu la story -.- haha 

senarnya takde pape punn yg nk dimalukan. grr haha minggu lepas cousin kita datang. sama umur dengan kita :) datang rumah kita jalan jalan. hihi boleh hilang sikit boring kita kan? dia rajin tolong kemaskan bilik kita. hehe. dah kemas dahh sekarang fuhhh. malam malam kita tidur lewat tengok crite korea dengan kita. KIM TAN smart weh. urgg haha running man. JI HYO kakak aku lettew. dia duduk sana sbb dpt jobs sana. takpee kita okay je. pastuu pergi kenduri sama sama. masak maggi sama sama. em em haritu kita satu family pegi derakkss pantai. Pantai Bukit Keluang time. bestttt woo. hilang boring terperak dalam rumah. snap snap la kerja kita. hihi ambik angin petang. pastuu balik makan mee sup tepi pantai besut. best la jugak. malam tuu pergi wakaf che yeh. *pasar borong kelantan* besarrrrr. banyak barang kat sana wooo. macam macam. simpan duit je nak pegi sana. aku pungg juling mata nak pilih. pastu balik tidurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. zzzzzzzzz








story lain pulak 23/12/2013 batch96 skdp buat reunion. aku dengan aiman che mat yang plan nye. last last dia yg tak datang. emergency case gitu. apepaun aku tetap pegi. buat kat Mc'D kok lanas. baru bukak woo tak sampai seminggu pun. ramai la jugak orang kat situ. em em pergi dalam pukul 2 gituu. ade laa 20 orang kot. tapi tak puas hati sebab ade yg tak pergi. grrrrrrrrrrrr. nak jumpaaa semua. rindu k rindu. plss kalau buat skali lagi datang! jumpa laa yg pegi tu salam salam cakap cakap. snap snap yg penting. lain dah semua muka yg lama tak jumpa tu. besar besar nak kahwin dah punn.
 tu jela kott. sakit tangan -.-






*maaf kualiti gambar tak cantik. ambik dengan kawan. buat buat cantik lah yeee.






No comments:

Post a Comment